Praktijk

Alle informatie over Bij Ireen

Openingstijden

De praktijk is van maandag t/m vrijdag open. Consulten in de avonduren en op zaterdag zijn in overleg mogelijk. 

Telefonisch en via WhatsApp ben ik bereikbaar via 06 2427 4766. Krijg je mij niet aan de lijn? Spreek dan de voicemail in. Ik bel je zo snel mogelijk terug. Je mag meook gerust een WhatsApp sturen.

Je kunt ook een e-mail sturen naar info@bijireen.nl
.

De eerste afspraak

Je kunt rechtstreeks bij mij terecht, je hebt geen verwijzing nodig. Bel voor een afspraak met  06 2427 4766 of mail naar info@bijireen.nl om een eerste afspraak te maken.

Je kunt je voorkeur voor een tijd aangeven, ik probeer daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. In overleg is het mogelijk om in de avonduren en op zaterdag te worden behandeld.

Verwijzing en vergoeding

Voor behandeling bij mij heb je geen verwijzing van een arts nodig. De vergoeding die je krijgt is afhankelijk van je aanvullende zorgverzekering.

Afspraken dienen 24 uur van tevoren afgezegd te worden, anders worden de kosten in rekening gebracht. Bekijk ook de Algemene voorwaarden.

Privacy

Wij gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Wij houden ons aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Meer hierover lees je in de Privacy voorwaarden.

Blogs

review Harold

Mijn eerste kennismaking met Irene gaf nogal een onverwachte wending Nadat ik ja had gezegd op een uitnodiging voor een huiskamersessie werd mij door diverse mensen gevraagd of ik iemand had waarvan ik graag een boodschap uit “het hiernamaals” zou willen ontvangen....

review Erna

Het is een kleine groep waar gelijkgestemde elkaar ontmoeten Af gelopen winter heb een de training intuïtie en spiritualiteit ‘boost jezelf’ gevolgd bij Irene. Enige ervaring had ik al opgedaan de afgelopen jaren, maar ik vond het leuk om weer bij te leren en in...

review Sjanine

Ik kwam mezelf tegen tijdens de training Het was een duidelijke werkbare training, waar ik op gehoopt had. De manier zoals Irene uitlegt is heel helder en goed te begrijpen. Ik ben mezelf tegen gekomen in de training, wat tot meer bewustwording heeft gezorgd. Mijn...

Contact

Leuk dat je contact met mij wilt opnemen.
Je mag me bellen of appen via 06 24274766 of
mailen via onderstaand contactformulier.

11 + 14 =

Praktijk:
Amerstraat 14

7103 JW  Winterswijk

Contact:
06 2427 4766
info@bijireen.nl

Veiligheid:
Algemene voorwaarden
Privacyvoorwaarden
Disclaimer