01.08.2022  |  19.30 uur
15.08.2022  |  19.30 uur
30.08.2022  |  19.30 uur
31.08.2022  |  10.00 uur

Training
Mediumschap

Heb je interesse in het mediumschap, wil je je intuïtieve gevoeligheid ontwikkelen of je eigen spirituele mogelijkheden onderzoeken?

Dan is deze training echt iets voor jou. ​Je maakt kennis met de spirituele wereld, maar zeker ook met jezelf als spiritueel wezen. Je leert gedurende de training verschillende basistechnieken die jouw contact met de spirituele wereld zullen bewerkstelligen.

Op basis van mijn eigen opleiding en jarenlange ervaring geef ik deze training. Lesgeven is voor mij iets natuurlijks. Kennis delen is mooi, net als anderen iets aanreiken wat zij kunnen gebruiken om te ervaren en te leren begrijpen.

17.08.2022  |  10.00 uur
19.08.2022  |  19.30 uur

Bloemlezing
Praktijk Bij Ireen

De taal van bloemen is zo mooi!

Bloemen lezen is een bijzondere manier van communicatie. Iedere bloem vertelt haar eigen verhaal passend bij het levensverhaal van jou als ontvanger. Een bloem kan ook worden gebruikt voor communicatie met je dierbaren die overleden zijn.

17 augustus:
Deze ochtend sta jij centraal!
Aan de hand van een bloem, die je zelf meeneemt, zal ik je bewust maken wat er in je leven speelt. Het maakt niet welke bloem je kiest. Of het nu een roos, lelie, anjer, tulp of gerbera is, de keuze valt uitgerekend op een bloem die werkelijk alles vertelt over jou. Wat zijn je talenten, waar loop je tegenaan en wat heb je op dit moment nodig. Met behulp van een boodschap kom jij tot inzichten en voel je krachtiger worden.

19 augustus:
Deze avond staat in het teken van je dierbare overledenen en bloemen.

Tijdens deze avond maak ik, door het gebruiken van je meegenomen bloem, contact met je dierbare overledenen. Voordat je een mooie persoonlijke boodschap uit de spirituele wereld ontvangt, geef ik je eerst concrete informatie die ik doorkrijg. Aan de hand daarvan krijg jij bevestiging over wie het gaat en kan de boodschap door komen van jou dierbare.

Ik werk in een kleine groep, dus geef je op tijd op!

01.09.2022 | 19.00 uur

Lezing
Mediumschap op locatie

Wat is mediumschap, hoe ziet het leven van een medium eruit en wat zijn de beweegredenen om naar een medium toe te gaan.

Irene gaat uitleggen dat het nuttig is deze gave en talent te blijven ontwikkelen en net, als bij andere beroepen, een gedegen opleiding van belang is. De lezing bevat praktische ervaringen en een dosis humor, wat niet alleen leuk is om naar te luisteren, maar wat aanzet tot nadenken. Daarnaast zal Irene een korte demo geven, zodat haar werk nog meer inzichtelijk voor de bezoeker wordt.

Iedere bezoeker gaat naar huis met stof tot nadenken en inzichten over onderwerpen zoals intuïtie, leven vanuit je ziel,  waar is de spirituele wereld, hoe kun je jezelf blijven ontwikkelen, kennis maken met jou missie en luisteren naar je ziel.