Alle informatie zit in ons en dit weet Irene mooi op te graven

De sessie met Irene heb ik als prettig ervaren. Ik keek ernaar uit en was nieuwsgierig. Irene ontving me aan haar gezellige eettafel en na wat uitleg over hoe ze precies te werk gaat begon de sessie.

Inhoudelijk vond ik het waardevol. Er wordt wel gezegd: “Alle informatie bevind zich IN ons, het is uiteindelijk slechts een vorm van herinneren”.

En zó voelde het ook voor mij. Het voelde bevestigend. Het voelde als iets wat in een diep innerlijk weten verankerd ligt. En dit weet Irene heel mooi op te graven, te vertalen, te delen. Na dit Samen Zijn voelde ik een hernieuwde kracht in mezelf en weet ik dat ik op het juiste pad ben op dit moment in mijn leven. Hartelijk Dank Irene!

– Monique-

Wij gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse. View more
Cookies settings
Accepteer
Weiger
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings