Tools om mijn hoofd leeg te maken die helpen!

Een tijdje geleden ben ik bij Ireen geweest om wat meer rust in mijn hoofd te krijgen. Ik voelde mij soms net een opgejaagd hert. Ireen heeft mij wat tools gegeven om mijn hoofd leeg te maken en het werkt. Toen ik naar huis ging was het in mijn hoofd een stuk rustiger.

Wanneer ik weer zo’n opgejaagd gevoel heb, doe ik de oefeningen die Ireen mij heeft geleerd. En als ik er de tijd even voor neem, dan lukt het ook.

 Ik kom zeker nog eens terug.

– Monique-

Wij gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse. View more
Cookies settings
Accepteer
Weiger
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings