Uit mijn comfortzone, maar wel op mijn eigen tempo

Irene is voor mij een medium, waarbij ik mij gehoord voel en waar ik voor mij ingewikkelde situaties, een schets krijg met duidelijke plaatjes, waardoor ik de situatie helder krijg en verder kan.

De training Mediumschap en Spiritualiteit, daarin is Irene een leider, die je de gelegenheid geeft om uit je comfortzone te stappen en waarbij je je grenzen voor jezelf mag aangeven. De opdrachten zijn leerzaam en geven me veel (blije) energie.

– Miranda-

Wij gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse. View more
Cookies settings
Accepteer
Weiger
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings