Bij Ireen! Daar ben je aan het goede adres

Als je bij Ireen bent, ben je aan het juiste adres . Spirituele zaken worden heel praktisch en concreet gemaakt. Ik vroeg me een tijd geleden af of dat nou wel echt kon, dat praten met overledenen. Ireen gaf destijds bij Gastgalerij Ankomm’n aan een gezelschap van zo’n 40 mensen een overtuigende demonstratie van hoe ze dat deed. En ik was daarbij en direct om. Het kon!

 Enige tijd later overleed mijn lieve vrouw en het was heel troostrijk dat ik toen direct bij Ireen terecht kon, om haar te vragen hoe het daar boven met haar was. De antwoorden waren herkenbaar en duidelijk. Ben Ireen nog altijd dankbaar voor haar steun in deze verdrietige tijd.

– Rob-

Wij gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse. View more
Cookies settings
Accepteer
Weiger
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings