Workshop intuïtieve ontwikkeling "Boost jezelf" | Bij Ireen

Workshop intuïtieve ontwikkeling “Boost jezelf”

 

Wil jij,

Je intuïtie ontwikkelen, ontdekken hoe je meer in je kracht kan komen, meer gaat stralen of ondervinden wat spiritualiteit voor jou betekent?

Speciaal voor jou heb ik een workshop ontwikkeld!

Het is prachtig om te zien als mensen zich bewust worden van hun intuïtie en wat deze kracht voor hen van waarde is. Balans vinden tussen je ratio en gevoel en ontdekken wie je werkelijk bent is zeer nuttig.

Workshop intuïtieve ontwikkeling “Boost jezelf”
16 januari 2018
19.30-21.30 uur
Kosten: 25 euro per persoon
Locatie: Gastgalerij Ankomm’n

In deze workshop ga je aan de slag met je “onderbuikgevoel”. Je leert meer vertrouwen op je intuïtie, wat je zelfbewustzijn vergroot. Je krijgt meer duidelijkheid over energie waarbij ik je tools geef om te ontdekken wat je eigen energie en de energie van de ander is. Aan de hand van oefeningen, waar we werken met kleuren, kaarten en muziek, ga je meer inzicht in jezelf krijgen. De sleutel tot succes zit in je eigen inzicht. Door dit verschil te erkennen ervaar je meer balans en rust in je leven en meer energie.

Mooi als mensen beseffen en voelen dat ze zelf de regie van hun leven in handen hebben door te luisteren en handelen wat hun intuïtie hen ingeeft.

We werken in een kleine groep, om iedereen de aandacht te geven die nodig is. Geef je snel op!
Bel 06 24 27 47 66 of mail naar info@irene.ga-ontwikkeling.nl voor meer informatie.

Related Posts

Bel mij

UA-114704685-2
X