Oprecht medium Achterhoek-Irene Slangen- Bij Ireen

Bij Ireen

Over Irene

Mijn naam is Irene Slangen en als ervaren coach en medium begeleid, coach en inspireer ik jou om het beste uit jezelf te halen.

 

Je komt bij mij wanneer je fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel vastloopt én hier verandering in wilt. Als coach en medium werk ik al meer dan 10 jaar en heb unieke handvatten in huis om in te zetten zodat jij inzicht krijgt en uiteindelijk je regie weer terug krijgt.

Bij Ireen

Gevoelig en intuïtief

Vanuit een dienstbaar karakter heb ik een grote wil om anderen te helpen. Gevoelig ben ik altijd al geweest. Als kind voelde ik mijn omgeving goed aan, maar begreep vaak niet wat ik voelde en waar dit gevoel vandaan kwam. Toen ik wat ouder werd, leerde ik met mijn gevoeligheid om te gaan. Mede door deze zoektocht is mediumschap op mijn pad gekomen. Het heeft me veel gemak gebracht en leerde me omgaan met levenservaringen.

Mediumschap ontwikkelen

Mijn talent voor mediumschap wilde ik ontwikkelen en ik besloot het roer om te gooien. Tijdens consulten zet ik mijn gevoeligheid en intuïtie nu in om te communiceren met de spirituele wereld. Daarmee begeleid ik mensen in hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Dat doe ik discreet, integer en liefdevol over zaken die voor jou van belang zijn. Het is bijzonder om te zien hoe onze fysieke en de spirituele wereld als het ware één zijn. Ik ervaar het dan ook als een dankbare taak de contactpersoon te zijn.

Oprecht medium

Je wilt een oprecht medium die je kunt vertrouwen. Een betrouwbaar medium stelt weinig vragen. Zonder dat je veel hoeft te vertellen, richt ik mijn werkwijze op de spirituele wereld en vertel ik jou wat ik doorkrijg. Daarbij geef ik een aantal herkenbare zaken aan waaraan je merkt dat ik een oprecht medium ben.

Opleiding Mediumschap

In de afgelopen jaren heb ik verschillende trainingen gevolgd over mediumschap. In april 2014 heb ik mijn certificaat behaald voor de opleiding Mediumschap, een driejarige opleiding aan het centrum voor Mediumschap en Training in Almelo. Ik blijf trainingen volgen en mezelf uitdagen om te groeien, want ontwikkeling is oneindig!

Mijn werkwijze

Mijn werkwijze is voor ieder uniek én altijd doortastend. Wij werken samen aan de oorzaak, de oorsprong en gaan op zoek naar wat je nodig hebt. Daarbij werkt de combinatie van coachen en het invoelen vanuit het mediumschap snel en effectief. We hebben niet veel tijd nodig om tot de kern van het probleem en oplossing te komen. De bezoekers van mijn praktijk beschrijven mij als ‘betrokken’ en ‘toegankelijk’ en mijn werkwijze als ‘eerlijk’, ‘vlot’ en ‘origineel’. Het uitgangspunt is: haal het beste uit jezelf!

Durf jij het aan?

Wil je meer doen, zijn of bereiken, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? We gaan samen aan de slag. Wacht niet langer, de tijd is nu, waag de sprong en neem de regie weer terug. De sleutel tot succes zit in het inzicht in wat je bezielt en waar je kracht ligt. Leef je beste leven!

 

Wees vooral welkom en ga op ontdekkingsreis. Ik loop graag met je mee!

Deel dit

Bel mij

UA-114704685-2
X