Ervaringen met Irene Slangen/ Medium en coach Achterhoek/Winterswijk

Ervaringen

Dit zeggen anderen met wie ik werk en heb gewerkt

“Direct toepasbaar in mijn leven.”

 

Ik vond het heel erg bijzonder!!! Ik was bij je en had even mijn moeder weer terug.

Ik ben de hele dag zo warm en voldaan geweest en enorm opgelucht. Eindelijk antwoord op al mijn vragen die ik je niet eens hoefde te stellen maar waar je zelf mee kwam.

Daardoor zijn al mijn zorgen en ongerustheid weg. Als ik al enige twijfel zou hebben gehad dan, waren die binnen “no time” weg door alle feiten die je noemde en door alle dingen die je vertelde die alleen ik kan weten.

Ik kan iedereen aanraden om  jou een bezoek te brengen, ik vond je geweldig!!

 

– Pascale –

“Vertrouwen gegeven.”

 

Irene heeft mij heel goed het gevoel gegeven dat er een universele energiebron is waar iedereen van mag profiteren. Ze heeft ook mijn valkuilen aan het licht gebracht maar ook daarin het vertrouwen gegeven dat deze valkuilen er mogen zijn en dat ik er op een andere manier mee om kan gaan.

 

– Vrouw 32 jaar-

“Ik ben intens geraakt door je rake uitspraken over dingen die je niet kon weten.”

 

Tussen hemel en aarde, maar met beide benen op de grond. Ik heb nu twee keer een afspraak bij jou gehad en beide keren heb je mij, sceptisch en nuchter als ik ben, toch intens weten te raken met uitspraken en opmerkingen over dingen die je onmogelijk kon weten. Jouw kracht ligt er vooral in, dat je eerlijk bent. Ook als je niets voelt. Het mooie vind ik, dat je eerst wilt “bewijzen” (door het noemen van kleine details en bijzonderheden) dat je echt met iemand contact hebt en pas daarna ingaat op algemenere inzichten en raadgevingen die je doorkrijgt. Kortom, ik geloof je. En dat maakt je voor mij bijzonder. Dank je wel voor alles. Ik heb er heel veel aan gehad en kom zeker nog eens bij je terug.

 

– Vrouw, 59 jaar –

“Je hebt me geleerd hoe ik op een spirituele manier naar mijn probleem kan kijken en niet alles rationeel op hoef te lossen.”

 

Het is fijn om een bevestiging te krijgen van bepaalde gevoelens (ik heb de neiging gevoelens te negeren of te onderdrukken). Het heeft geholpen door er van een afstand naar te kijken en samen met Irene te reflecteren en bepaalde handvatten aangereikt te krijgen. Het is fijn om bevestiging te krijgen dat niet alles rationeel opgelost hoeft te worden maar door er ook spiritueel naar te kijken en alles zien in een groot geheel.

 

– Vrouw, 35 jaar –

“Irene is een goede stimulator

en door haar bekwaamheid komt zo snel tot de kern.”

 

Wat mij aantrekt en ik als waardevol ervaar bij Irene is dat zij in staat is om je handvaten te bieden die van belang zijn onafhankelijk te kunnen functioneren bij zovele vraagstukken in je leven.
Natuurlijk vergt dit tijd om het toe te passen, daarin vind ik Irene een bekwame stimulator.
Zo fijn om met haar door haar bekwaamheid tot de kern van je vraag te komen om van daaruit verder te kunnen.

 

– Kiki, Winterswijk –

“Bijzonder zijn de kleine feiten die Irene over mijn opa opnoemde.”

 

Ik hoopte dat opa kwam en heb veel informatie over hem gekregen. Vol vertrouwen ga ik naar huis en vond het bijzonder dat er kleine feiten over een persoon verteld werden.

 

– Ellen, 42 jaar –

“Hoe Irene mijn spanning omzette in een veilig en fijn gevoel.

 

Van te voren vond ik de huiskameravond die ik bijwoonde vooral heel erg spannend. Irene legde alles rustig uit en gaf ons een veilig gevoel. Tijdens de demo viel de spanning weg. Ik vond het super hoe je hebt het “enge” weg hebt gehaald en laten zien dat het eigenlijk heel mooi is. Ik ben blij dat ik iets van oma heb gehoord en ga met een rustig en blij gevoel naar huis.

 

– Vrouw, 44 jaar –

“Bijzonder hoeveel informatie Irene uit een bloem kan halen.

 

Irene dankjewel voor de mooie avond met bloemen lezen en het contact leggen met mijn vader. Ik ben weer wat wijzer geworden over mijn persoonlijke processen en het contact met mijn vader was vooral rustgevend. Ik ben oprecht blij met zijn woorden.

 

– Linda, 38 jaar –

“Spiritualiteit heeft niets met geiten wollen sokken te maken.

 

De huiskamerdemo van Irene was duidelijk, niet zweverig en met humor. Spiritualiteit hoeft niet te gebeuren met geiten wollen sokken. Topavond!

 

– Nick, 39 jaar –

Ook je ervaring delen?

 

Ben je tevreden met onze samenwerking en heeft het resultaat je gebracht wat je voor ogen had?
Zou je dan alsjeblieft je ervaring willen delen? Ik zou het heel erg waarderen.
Door jouw verhaal kan een ander besluiten om ook de volgende stap te nemen en zijn/haar dromen waar te maken!

 

Super bedankt!

Deel hier je ervaring!

Deel hier je ervaring!

Super bedankt.

Wat was je grootste pijn/probleem toen je bij me kwam?

 

Wat is het grootste leermoment van onze samenwerking. Wat is je groei die je hebt ontwikkelt? Wat was voor jou het meest waardevol en merk je als resultaat?

 

Waarom zou je een ander aanbevelen om met mij te gaan werken?

Deel dit

Bel mij

UA-114704685-2
X