Energetix sieraden, voor ondersteuning bij klachten-Bij Ireen-Irene Slangen

Energetix sieraden

Energetix magneetsieraden voor meer balans en energie

Ondersteuning nodig bij klachten?

Met de Energetix magneetsieraden ervaar je een gevoel van welbehagen. Schoonheid en wellness zijn op bijzondere wijze gecombineerd. De Energetix magneetsieraden zijn een natuurlijk middel om in balans te komen en ook nog eens heel mooi om te zien.

In balans

Door het dragen van een magneet op de huid neemt het bloed de energie op die de magneet uitstraalt. Deze energie komt in de bloedbaan en geeft de rode bloedlichaampjes een “energy boost”. De verbeterde doorbloeding zorgt ervoor dat het lichaam effectiever zuurstof en voedingsstoffen naar alle cellen in het lichaam kan transporteren. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt hierdoor geactiveerd en het lichaam komt weer in balans.

Pijnverlichting en stressreductie

De Energetix sieraden stimuleren het immuunsysteem en verjongen de cellen. In het geval van lichamelijk ongemak ervaren gebruikers vrijwel altijd pijnverlichting. De magneten lijken bovendien een sterk positief effect te hebben op stress en werken uiterst aardend. Zeker als (hoog)gevoelig persoon of kind (ook met diagnoses als AD(H)D, ASS etc.) blijf je beter in je eigen energie en raak je minder snel uit evenwicht.

Succesverhalen Energetix sieraden

Hoewel er nog geen hard wetenschappelijk eenduidig bewijs is voor de werking van de sieraden zijn de resultaten van klinische experimenten hoopvol. Naar verwachting leidt dit tot verder onderzoek in de toekomst. Er zijn honderden succesverhalen en wereldwijd dragen veel mensen de magneten.

Wil je de gehele collectie van Energetix bekijken?

Heb je iets moois gezien en wil je nog meer informatie?

Wens je persoonlijk advies?

 

Neem dan contact op via 06 24 27 47 66 of mail naar info@bijireen.nl. Of klik hier om een afspraak te maken.

Deel dit

Bel mij

UA-114704685-2
X