Mijn eerste kennismaking met Irene nam een nogal onverwachte wending…. | Bij Ireen

Mijn eerste kennismaking met Irene nam een nogal onverwachte wending….

 

Mijn eerste kennismaking met Irene nam een nogal onverwachte wending….

Nadat ik ja had gezegd op een uitnodiging voor een huiskamerdemonstratie werd mij door diverse mensen gevraagd of ik iemand had waarvan ik graag een boodschap uit “het hiernamaals” zou willen ontvangen. Mijn antwoord was steevast ; “nee, niemand, ik ben alleen nieuwsgierig hoe een medium te werk gaat”. Diep in mijn hart dacht ik er anders over en had ik wel degelijk iemand in de gedachten, maar dat hield ik voor mezelf…

De huiskamerdemonstratie begon heel ontspannen. Er was gelegenheid om vragen te stellen, waar ik dankbaar gebruik van heb gemaakt en er werd veel gelachen. Toen Irene begon met de contacten begon bekroop mij een gevoel van bewondering en respect.

Prachtig om te zien en te ervaren hoe respectvol zij met diepe gevoelens van mensen omgaat. Ook de manier hoe zij personen uit “het hiernamaals” voorstelt is integer en respectvol en geeft vertrouwen in dat wat ze doet. Nadat er een aantal mensen aan de beurt waren geweest begon Irene aan het volgende contact.  Ik “wist na de eerste zin al dat het voor mij bedoeld was. Dat wat Irene vertelde kon zij onmogelijk weten en voor sommige dingen moest ik eerst “graven in mijn geheugen” om het weer in  mijn herinnering te krijgen. Ook de boodschappen die aan het eind werden doorgegeven waren vanuit een positieve houding en respectvol naar alle betrokkenen.

Deze eerste kennismakingsdemonstratie in een grotere groep was voor mij de reden voor een persoonlijke consult…
Het privé consult werd voorafgegaan door een spiegeling van mijn diepste gevoelens en processen. Irene vertelde mij haarfijn waar ikzelf mee bezig was en waar ik over nadacht.  Heel bijzonder om mijn eigen proces te horen van een ander.

Vervolgens een prachtige sessie met dierbaren uit “het hiernamaals”. Hoe dit werkt en wat het precies allemaal is weet ik niet. Wat ik wel weet is dat er veel meer tussen hemel en aarde is dan wat wij kunnen verklaren.

Irene is iemand die op een nuchtere manier, met beide benen op de grond op een respectvolle manier hiermee weet om te gaan. Zij laat je vanaf de eerste minuut zien en voelen dat ze weet waar ze mee bezig is en dat ze oprecht en integer is.

Irene, nogmaals bedankt voor de prachtige ervaringen en ik kom zeker nog een keer bij je terug!

HV uit W

 

Wat heb ik toch een mooi beroep. Zo puur, verbindend en bijzonder. Ben je net als mijn geraakt door deze tekst
en wil je zelf ervaren hoe ik te werk ga? Neem contact met me op: 0624274766 of info@irene.ga-ontwikkeling.nl

Kijk voor meer informatie op www.irenehuiskamp.nl

Warme groet,

Irene Huiskamp
Leef je beste leven!

 

Related Posts

Bel mij

UA-114704685-2
X