De 3 geheimen van verandering | Bij Ireen

De 3 geheimen van verandering

De 3 geheimen van verandering

Verandering zal niet komen als wij wachten op een andere persoon of op een andere keer.
Wij zijn degenen waar we op hebben gewacht. Wij zijn de verandering die we zoeken.

Barack Obama

 

Het eerste geheim van verandering zijn je gedachten op een rij zetten.

Ga je richten op wat je wilt, waar je heen wilt en wie je wilt zijn. Wat goed voor je is.
Je gedachten zijn zo sterk, die kunnen we heel nuttig inzetten.

Alles begint bij een gedachten. Elke actie en gevoel ontstaat vanuit een gedachten. Jij bent wat je denkt en je persoonlijkheid is het resultaat van je gedachten, je herinneringen en ervaringen. Hoe meer je je richt op wat je niet bent, hoe meer je van je eigen kracht afkomt en het uiteindelijk veel energie kost om te zien wie je werkelijk bent. Alsof je in een spiegel kijkt die alleen jij kunt zien. Zet je negatieve gedachten over jezelf weg en richt op wie je wilt zijn en je zult worden zoals je wilt zijn.
Krijg in beeld waar je naartoe wilt en geef tijd en energie aan dit nieuwe. Wat gebeurt er als je bent zoals je wilt zijn, hoe voelt dat.

 

Het tweede geheim is geen aandacht meer geven aan je belemmerde gedachten en overtuigingen.

Deze negatieve denkpatronen brengen je negatieve emoties, die zich uiten in twijfel en angst. Angst zorgt voor een gevoel van machteloosheid en werkt verlammend. Je voelt je net een automatische piloot in plaats van een spring in het veld. Door je bewust te worden welke belemmerende gedachten je over jezelf hebt, zul je in staat zijn innerlijke balans te vinden en deze rust zal een objectiever en zuiver beeld over jezelf geven. Je bent niet je gedachten.

 

Het laatste geheim is de vervolgstap van bovenstaande is het loslaten van het oude om zo ruimte te creëren voor het nieuwe.

Het volgen van je verlangen wijst je de juiste richting op je levenspad. Hiervoor heb je moed, vertrouwen en geloof in jezelf nodig.
Heb lef en moed om je hart en intuïtie te volgen. Ik ben overtuigd dat dit ook voor jou mogelijk is!

 

De formule tot succes is het volgen van je hart.

Je beloning is groot, namelijk een heel fijn leven zoals je wilt leven!

Bel mij

UA-114704685-2
X