Contact met overledenen? Woon een huiskamerdemonstratie bij! - Irene Huiskamp-medium

Huiskamerdemo: contact met overledenen

Huiskamerdemo: contact met overledenen

Afgelopen week 2 huiskamerdemo’s gegeven waarin ik contact maak met overledenen. Heel verschillend, geen avond is hetzelfde. De overeenkomst van beide avonden is dat ze mooi en bijzonder en soms emotioneel zijn. Het woord wonderlijk heb ik op beide avonden meerdere keren gehoord van het publiek. Ontroering en rust is wat er wordt ervaren en voor sommige een bevestiging wat ze zelf soms voelen, nl dat hun papa of mama of iemand anders uit de spirituele wereld vaker bij ze is.

Unieke en bijzondere huiskamerdemonstraties 

De ene avond had ik een aantal zussen die allemaal een bloem bij zich hadden. Door het inlezen van deze bloem krijg ik door wat er speelt in hun leven en wat ze hierin nodig hebben. De dames gaven me aan dat ze mijn informatie zo specifiek vonden en vroegen zich af of ik gedachten kon lezen. Wat ook mooi was is dat vader en moeder uit de spirituele wereld van zich lieten horen om te laten weten dat ze nog veel meekrijgen en de liefdesband nog altijd aanwezig is. Het was een intieme avond met veel bewustwordingen, erkenning en inzichten.

De andere avond was een groter publiek wat elkaar niet allemaal kende. De sfeer was goed, de energie fijn, het publiek enthousiast en vol verwachting. Voor veel mensen de eerste keer dat ze een avond bijwoonde. Na de spanning weggenomen te hebben zette ik het nummer walking in the air van de film the snowman op. Prachtig nummer wat nu ook nog in mijn hoofd zit. Thomas, mijn zoon, en ik hebben vanmorgen de minifilm bekeken, een aanrader! Tijdens meerdere contacten gebruikte de spirituele wereld het nummer om informatie door te geven. De ene keer een zin uit de tekst, andere keer het gevoel van het nummer wat ik kon vertalen en werd herkend door het publiek. Het blijft wonderbaarlijk hoe de communicatie tussen de spirituele wereld en onze aardse wereld verloopt en ik ben dan ook dankbaar en blij dat ik hier telkens deel van uit mag maken.

Voel je welkom om de info te lezen op mijn website of contact met me op te nemen.

Ik wil jullie graag het nummer laten horen, hierbij het liedje walking in the air van de film the Snowman

Leef je beste leven!

Warme groet, Irene

Related Posts

Bel mij

UA-114704685-2
X