Contact met overledenen via medium Irene Huiskamp | Bij Ireen

Contact met overledenen via medium Irene Huiskamp

Contact met overledenen via medium Irene Huiskamp

Deze mail kreeg ik binnen na het geven van een huiskamerdemonstratie en werd er stil van.

Via deze weg wil  ik je nogmaals enorm bedanken voor de onvergetelijke avond die je me hebt bezorgd. Ik wist dat er meer is tussen hemel en aarde, ik voel het al een hele tijd, maar kon het nooit zo goed plaatsen. Maandagavond was het alsof jij de energie van mijn vader uitstraalde; jouw glimlach, jouw energie toen je over/namens hem vertelde… hij was er 100%. Ik ben vaker bij heldervoelende mensen geweest en ook zij gaven mooie dingen door, maar nog nooit heb ik het zo ‘gevoeld’ als deze week. BEDANKT!!

Ik had enorme behoefte aan contact met mijn vader. Dit heeft het overtroffen. Ik ben dankbaar.

Wat kreeg ik het warm toen ik de woorden las. Wat een geweldig compliment en ik voel me dan ook dankbaar dat ik de brug tussen onze fysieke wereld en de spirituele wereld ben. Ik blijf het bijzonder vinden hoe het contact met onze dierbare overledenen verloopt en hoeveel rust het de ontvanger geeft. Het gemis is vaak nog groot en het werkt troostend om even contact te hebben met  elkaar. Al zijn ze niet meer onder ons op onze aardse wereld, wel degelijk krijgen ze veel van ons mee. Sterker nog, ik ben overtuigd dat ze met je willen communiceren. Hoe prachtig is het om nog iets van je dierbare te horen?

Wil je ook een huiskamerdemonstratie bijwonen of organiseren in de regio Achterhoek, Liemers of Twente?
Neem contact met me op: 06 24 27 47 66 of info@irene.ga-ontwikkeling.nl

www.irenehuiskamp.nl

Related Posts

Bel mij

UA-114704685-2
X