Bloemlezing, de taal van een bloem is bijzonder! | Bij Ireen

Bloemlezing, de taal van een bloem is bijzonder!

De taal van een bloem is bijzonder!

Afgelopen vrijdag was het moment dat de gelukkige winnaars voor de gewonnen bloemlezing bij me kwamen. De ene vond het een beetje spannend, de ander was alleen benieuwd en weer de andere wist gewoon niet wat ze kon verwachte.

Nadat ik uitlegde hoe ik de taal van bloemen begrijp en kan weerleggen op de ontvanger, merkte ik zelf dat iedereen zich meer ontspande. Met bloemen werken, blijft een mooi en bijzonder manier van invoelen wat er bij de ander speelt, waar er handvatten nodig zijn. Ik wordt blij als de andere meer in hun eigen kracht komt te staan en weer zie stralen! En de heerlijke bloemengeur is een mooie bijkomstigheid.

Hieronder een reactie wat het een bezoeker heeft gebracht:

Vanavond mijn bloemlezing in ontvangst mogen nemen, wat een mooi kado Irene Huiskamp!
Stiekem vond ik het best spannend maar dit bleek niet nodig natuurlijk????
Mooie dingen gehoord, handvatten meegekregen waar ik wat mee kan!
Echt een aanrader voor mensen die meer inzicht willen krijgen en beter in hun kracht willen komen te staan.
Met een gepaste dosis humor een hele mooie/gezellige/leerzame avond gehad!
Dankjewel Irene, je bent een mooi mens! ⚘
Monique ten Bos Winterswijk

Het was een mooie avond.
Ik vond het zeer mooi,dat je met een bloem,dingen kunt voelen.
Heb met mijn dochter over gehad. Zij had het ook nooit gehoord dat dat kon.
Ik heel veel bevestiging gehad,dat zeg mij dat ik op de goede weg ben. Dat geeft nog meer zelfvertrouwen.
Nogmaals Irene, hartelijk dank.
Elly Koppelman Groenlo

Afgelopen vrijdag een Bloem lezing mee gemaakt.
Ik stond er een beetje sceptisch tegenover.. Maar wauw wat énorm mooi zo iets. Heel bij
zonder.
Zelfs een traantje moeten laten.
En bloem en tak..en verhaal. Super Irene, BEDANKT!????
Dús lieve mensen..neem de stap een probeer het..????

Ilona Hesselink Winterswijk

Wat is de taal van bloemen, hoe ziet een bloemlezing eruit?

Als ontvanger kies je een bloem uit. Of het nu een roos, lelie, anjer, tulp of gerbera is, maakt helemaal niet uit. De keuze valt uitgerekend op een bloem die werkelijk alles vertelt over jou. Wat speelt er in je leven, wat zijn je talenten, waar liggen je kwaliteiten. Waar loop je tegen aan, welke handvatten heb je nodig. Met behulp van een boodschap kom jij tot inzichten en voel je krachtiger worden.
Het is een waardevolle avond en met een dosis humor wordt het een avond om niet snel meer te vergeten.

Kosten en aanmelden bloemlezing

Hoe werkt een bloemlezing? Je nodigt 6 tot 12 personen bij je thuis uit. Dat kunnen vrienden, familie, collega’s of bekenden zijn. De kosten voor een huiskameravond zijn 15,00 euro per persoon. Een avond begint om 20:00 uur en eindigt rond 22:00 uur.

Wil je meer informatie over een bloemlezing in de regio Achterhoek, Liemers of Twente?
Neem dan contact met mij op: 06 24 27 47 66 of info@irene.ga-ontwikkeling.nl. Je kunt ook de contactknop op mijn Facebookpagina gebruiken.

Related Posts

Bel mij

UA-114704685-2
X