Straal jij aan de buitenkant, maar voel je je van binnen ongelukkig? Heb jij een masker gecreëerd en weet je niet meer hoe je deze af kunt zetten? Je voelt dat je niet meer in je kracht staat, je voelt je moe en soms zelfs een beetje down, je denkt en piekert veel. Het aangeven van grenzen is lastig, omdat je je eigen grenzen niet meer ervaart. Hierdoor neem je nog minder tijd voor jezelf en raak je steeds verder uit balans. Door het verliezen van je balans krijg je een kort lontje en reageer je, vaak ongewild, kribbig en chagrijnig op je buitenwereld.

Herken jij je in dit verhaal en zou je het graag anders willen?

Ik help je met het ‘opschonen’ van jezelf. Net als dat je dagelijks je tanden poetst, kan ik je leren hoe jij dagelijks je energie balans kunt schoonmaken. We gaan je ‘balast’ weggooien en je waardevolle spulletjes een mooi plekje geven. Zo ontdek je weer wie jij bent en wat voor jou belangrijk is. Deze informatie zit gewoon in je, maar is vervuild geraakt en daardoor niet meer zichtbaar.

Zo word jij weer baas over je eigen denken, beslis je zelf wat je wel of niet doet en neem je verantwoording voor de acties die je neemt. Je voelt je weer energiek, hebt meer plezier en geniet volop van het leven. Je ervaart rust in je hoofd.

Wij gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse. View more
Cookies settings
Accepteer
Weiger
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings