Wat de volle maan en mijn werk als medium met elkaar te maken hebben.

Mijn omstandigheden en de omgeving beïnvloeden mijn werk als medium. Wanneer ik bijvoorbeeld stress in mijn leven ervaar, kan het afstemmen lastiger zijn. Als medium is het dus noodzakelijk dat ik mijn energiebalans in de gaten hou en stress zoveel mogelijk vermijdt.

 Naast mijn eigen energie en de energie van de omgeving hebben de planeten, zon en maan ook hun invloed op de energie. Zo geeft iedere volle maan mij een stukje gevoeligheid en energie, waarmee emoties beter tot uiting komen. Een nieuwe maan daarentegen geeft mij meer actieve energie. Deze verschillende energieën zijn voor mij goed waarneembaar. Wellicht ervaar jij dit zelf ook.

Tijdens de bloedmaan van 16 mei was er naast een intense volle maan, ook een maansverduistering. Hierdoor kon je geconfronteerd worden met diepgaande emoties en innerlijke strijd. Het kan een transformatie als gevolg hebben, maar dat ligt altijd aan jezelf. Blijf je bij het oude of ga je de verandering aan? Ben jij benieuwd naar of wil je hulp bij jouw transformatie? Maak een afspraak en we gaan het samen ontdekken!

– Irene-

Wij gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse. View more
Cookies settings
Accepteer
Weiger
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings