Een aanrader als je meer inzicht wilt in jezelf.

Vanavond mijn bloemlezing in ontvangst mogen nemen, wat een mooi kado Irene Slangen! Stiekem vond ik het best spannend maar dit bleek niet nodig natuurlijk.
Mooie dingen gehoord, handvatten meegekregen waar ik wat mee kan!
Echt een aanrader voor mensen die meer inzicht willen krijgen en beter in hun kracht willen komen te staan. Met een gepaste dosis humor een hele mooie/gezellige/leerzame avond gehad! Dankjewel Irene, je bent een mooi mens!

– Monique-

Wij gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse. View more
Cookies settings
Accepteer
Weiger
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings