Ik had enorm behoefte aan contact met mijn vader en dit heeft alles overtroffen!

Door een kennis werd ik uitgenodigd om een avond bij te wonen om contact te kunnen krijgen met mijn vader. En ja hoor, deze wens kwam uit. Het was absoluut helder dat hij het was. Door de mooie en duidelijke omschrijving van zijn karakter voelde ik zijn aanwezigheid. Ook de blijheid kwam over en binnen. Het hele plaatje klopte en ik heb een heel blij en fijn gevoel na deze avond. Ik had enorm de behoefte aan contact met mijn vader en dit heeft alles overtroffen. Ik ben dankbaar!

– Mirjan-

Wij gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse. View more
Cookies settings
Accepteer
Weiger
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings