Wauw, wat enorm mooi en bijzonder

Afgelopen vrijdag een bloemlezing mee gemaakt. En eigenlijk stond ik er een beetje sceptisch tegenover, maar dit veranderde naarmate de bloemen werden ingevoeld. WAUW, wat enorm mooi zo iets. Heel bijzonder. Zelfs een traantje moeten laten.
De bloem, de tak, de blaadjes…alles wordt meengenomen in het verhaal en de vertaling van de eigenaar van de bloem. Wat een verhaal in iedere bloem.
Super Irene, BEDANKT!

Dús lieve mensen: neem de stap een probeer het.

– Ilona-

Wij gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse. View more
Cookies settings
Accepteer
Weiger
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings