Bijzonder dat Irene feiten kan benoemen over mijn overleden opa

Een tijd geleden heb ik een coaching traject gevolgd bij Irene. Dit omdat ik in een burn out zat en ondersteuning nodig had om hier weer uit te komen.

Vol vertrouwen ga ik naar huis naar een bijzondere avond die ik heb bijgewoond van Irene. Mijn overleden opa kwam even hallo zeggen en Irene gaf heel veel informatie en feiten over opa, waardoor ik zeker weet dat opa er was. De boodschap die opa me gaf blijft me zeker nog lang bij. Bedankt Irene!

– Ellen-

Wij gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse. View more
Cookies settings
Accepteer
Weiger
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings