Dat mijn vader én moeder kwamen was heel waardevol voor me

Zonder te veel verwachting ging ik de avond in. Irene kwam bij mij thuis, waar ik een paar vriendinnen en familie had uitgenodigd, om deze groeps huiskameravond bij te wonen. Irene kon mijn moeder en vader heel goed neerzetten met alle informatie zie ze gaf. Er was heel veel herkenning en het voelde alsof ze heel dichtbij waren. Het was indrukwekkend en bijzonder. Het geeft me stof tot nadenken en ondanks de emotionele avond heb ik een fijn gevoel.

 – Eline-

Wij gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse. View more
Cookies settings
Accepteer
Weiger
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings