De spanning die ik van te voren voelde, was achteraf helemaal niet nodig.

Van te voren vond ik het best spannend om deze avond bij te wonen. Maar deze spanning viel al snel weg, want Irene legt alles in Jip en Janneke taal uit. Haar nuchterheid gaf me een goed gevoel. Irene heeft het ‘enge ‘voor me weggehaald en laten zien dat contact met dierbare overledenen juist heel mooi is! Ik ben blij dat iets van oma heb gehoord en zal deze avond niet meer vergeten.

 – Anoniem-

Wij gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse. View more
Cookies settings
Accepteer
Weiger
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings