Deze avond was precies zoals het moest zijn

Een echte verwachting had ik niet. Het is zoals het zal moeten zijn is mijn visie. De uitleg was heel helder en Irene nam de tijd om ons gerust te stellen. Ook ik was voor de eerste keer op deze groepsavond om contact te krijgen met iemand uit de spirituele wereld. Ook al heb ik geen contact gehad, Irene bleef me interesseren en ze kon iedereen goed meenemen in ieder contact wat ze op dat moment had. Positief, vol energie en met stof tot nadenken ga ik naar huis. Het mooiste wat ik persoonlijk heb gehoord is dat ik er mag zijn.

– Anouk-

Wij gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse. View more
Cookies settings
Accepteer
Weiger
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings