Ik ben intens geraakt

Tussen hemel en aarde, maar met beide benen op de grond. Ik heb nu twee keer een afspraak bij Irene gehad en beide keren heeft ze mij, sceptisch en nuchter als ik ben, toch intens weten te raken met uitspraken en opmerkingen over dingen die ze onmogelijk kon weten.

Haar kracht ligt er vooral in, dat ze eerlijk is. Ook als ze niets voelt. Het mooie vind ik, dat ze eerst wil “bewijzen” (door het noemen van kleine details en bijzonderheden) dat ze echt met iemand contact heeft en pas daarna ingaat op algemenere inzichten en raadgevingen die ze doorkrijgt.

Kortom, ik geloof haar, en dat maakt haar voor mij bijzonder. Dank je wel voor alles. Ik heb er heel veel aan gehad en kom zeker nog eens bij haar terug.

– Vrouw 59 jaar –

Wij gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse. View more
Cookies settings
Accepteer
Weiger
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings