Direct toepasbaar in mijn leven

Ik vond de reading heel erg bijzonder!
Ik was bij Irene en had even mijn moeder weer terug.

Ik ben de hele dag zo warm en voldaan geweest en enorm opgelucht. Eindelijk antwoord op al mijn vragen die ik je niet eens hoefde te stellen maar waar ze zelf mee kwam.

Daardoor zijn al mijn zorgen en ongerustheid weg. Als ik al enige twijfel zou hebben gehad dan, waren die binnen “no-time” weg door alle feiten die Irene noemde en door alle dingen die ze vertelde die alleen ik kan weten.

Ik kan iedereen aanraden om Irene een bezoek te brengen, ik vond haar geweldig!!

– Pascale –

Wij gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse. View more
Cookies settings
Accepteer
Weiger
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings