Irene is een goede stimulator

Een tijd geleden heb ik een coaching traject gevolgd bij Irene. Dit omdat ik in een burn out zat en ondersteuning nodig had om hier weer uit te komen.

We zijn stap voor stap aan de slag gegaan en elke keer kwam er een andere “laag” aan bod. Doordat ze intuïtief aan de slag gaat bereik je niet alleen de bovenste laag (wat je hoofd je zegt of je uitspreekt), maar je gaat dieper naar binnen. Ik heb in dit traject veel over mijzelf mogen leren en ook heel veel praktische en nuttige handvaten gekregen om zelf mee verder te kunnen. En deze gebruik ik een paar jaar later nog steeds!

Sommige mensen vroegen aan mij is dat dan niet “zweverig”? Het is wel spiritueel, maar Irene is zo down to earth dat dit ook heel praktisch is. Ik vond het heel waardevol! En kan Irene dan ook echt aanbevelen. Je hoeft echt niet diep in de put te zitten, maar ook gewoon om wat meer over jezelf te leren en jezelf even een energieboost te geven. Het is ook een cadeautje aan jezelf! Ik doe ook zo nu en dan nog even een “onderhoudsbeurt”.

– Christel –

Wij gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse. View more
Cookies settings
Accepteer
Weiger
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings